maanantai 1. joulukuuta 2008

KOFI SEN KUN KASVAA...

Meikämauno ja etenkin meikäläisen isäntä on ollut laiskanpulskealla päällä ja jättänyt blogin päivittämisen turhan vähälle. Murinat sille... grrrr... no tällä viikolla on asiaan tulossa korjaus tassunvarmasti, miettii Mauno.

Pikkujätkä kasvaa vauhdilla ja pari kertaa tuo lortti on jo yrittänyt nostaa jalkaakin! Noh, mieheksi on vielä pitkä matka, pohtii Maukka-casanova ja noin kymmenen pennun onnellinen isä. Onhan tuosta pennusta meikäläisellekin hupia - kiltti ja hyvätapainen ja jos jostain syystä sana ei kuulu niin joko isännän murahduksella tai minun ärähdykselläni tulee roti ja järjestys. ;)

Kofin nimihän tarkoittaa ahmattia (=scoffer). Siinä on muuten nimi miestä myöten... Isäntä ja emäntä saavatkin olla enemmän kuin tarkkoina ettei pojan vatsa rupea pömpöttämään! Toista se on meidän perheen muilla uroilla . isäntä ja minähän oleme varsinaisia atleetteja... ;) :D. Ei vaan, täytynee tästä lähteä pohtimaan maailman syntyjä syviä ja pistää tassut kohti taivasta ja antautua rapsutuksille. Se se westiemiehen tiellä pitää - HK:n sinisen ja siansaparoiden ohessa!

Ei kommentteja: